Забезпечення фінансової безпеки банківської системи України - Гаврилко П.; Hávrilko P.; Гуштан Т.; Hustán T. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. В умовах зростаючої відкритості економіки України та послідовної її інтеграції у світове господарство завдання забезпечення фінансової безпеки банківської системи є актуальним у контексті стратегічного управління фінансовою стійкістю банківської системи. Систему безпеки банківської діяльності можна визначити як організовану сукупність спеціальних органів, коштів, методів і заходів, що забезпечують захист діяльності від впливу внутрішніх та зовнішніх загроз.
Az ukrán bankrendszer pénzügyi biztonságának biztosítása
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: фінансовa безпекa; банківськa системa