Українська мова. Підручник для 6 класу з навчанням угорською мовою закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом) - Андрея Певсе; Andreya Pevse; Pősze Andrea; Марина Павлишина; Marina Pavlishina; Юдіта Павлович; Judit Pavlovich; Pavlovics Judit; Світлана Беца; Beca Szvitlána; Beca Svitlana (МПП «Букрек», 2023)
Резюме. Підручник створено відповідно до Модельної навчальної програми «Українська мова для класів з навчанням угорською мовою. 5-9 класи» для закладів загальної середньої освіти.
Keywords: Українська мова; підручник