Інформаційно-аналітичне забезпечення інноваційної діяльності підприємств індустрії гостинності та вплив розвитку штучного інтелекту на його формування - Вікторія Левкулич; Максим Яцко; Jacko M. (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Індустрія гостинності є однією з найбільш динамічних та, в той же час, вразливих галузей економіки, і в умовах трансформаційних процесів та глобальних ризиків інноваційний розвиток підприємств цієї галузі набуває особливої важливості. В сучасних умовах посилення інтеграції світових ринків, технологічних інновацій та міжнародних виробничих ланцюгів, що в свою чергу призводить до стрімкого підвищення конкуренції, швидких технологічних змін, зокрема в галузі інформаційних технологій, коливань споживчих тенденцій, підвищеної уваги до екологічних питань та соціальної відповідальності, глобальних проблем, таких як пандемії, зміни клімату та політичні кризи, підприємства індустрії гостинності зіштовхуються зі значними викликами. Але в той же час, варто зауважити, що вище перераховані обставини можуть стати як перепоною на шляху до розвитку, так і слугувати новими можливостями в досягненні економічного успіху.
A vendéglátóipari vállalkozások innovatív tevékenységének információs és elemzési támogatása és a mesterséges intelligencia fejlődésének hatása annak kialakulására
Information and analytical provision of innovative endeavors in the hospitality sector and the influence of artificial intelligence on its shaping
Keywords: індустрія гостинності; штучний інтелект