Кроки ЄС та України на шляху до більш екологічної економіки - Олексіч Жанна; Zhanna Oleksich; Olekszics Zs. (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Екологічні проблеми стають все більш актуальними і вимагають негайних дій. У зв'язку з цим країни визначають перелік заходів та розробляють стратегії для переходу до більш сталого та екологічно орієнтованого способу життя та економіки. Україна, особливо в контексті її асоціації з Європейським Союзом, знаходиться на шляху до змін, спрямованих на збереження навколишнього середовища та забезпечення сталого розвитку. В 2023 році Європейська комісія представила аналітичний звіт, в якому проаналізовані можливості України виконувати умови членства в Європейському союзі.
Az EU és Ukrajna lépései a környezetbarátabb gazdaság irányába
Steps of the EU and Ukraine on a pathway to a sustainable economy
Keywords: Європейським Союзом; eкологічна економіка