ABACUS matematikatábor 2023-ban is - Balog Eszter; Балог Естер; Palinszky Alexandra; Полінскі Олександра; Polinski Oleksandra (KMPSZ, 2023)
A cikkben a 2023-ban megrendezésre került ABACUS matematika táborról és annak részleteiről van szó.
Keywords: matematika; tábor; математика; табір; mathematics; camp