Magyar–ukrán nyelvészeti szakszótár - (:unkn) unknown (II. RF KMF-„RIK-U” Kft., 2021)
A Magyar–ukrán nyelvészeti szakszótár a legfontosabb nyelvi fogalmakat gyűjti össze a hangtantól a stilisztikáig. Ezáltal a kárpátaljai magyar anyanyelvű diákok az oktatási folyamat minden szintjén haszonnal forgathatják.

Резюме. Угорсько–український словник лінгвістичних термінів охоплює найважливіші мовознавчі терміни угорською та їх відповідники українською мовою. Для учнів середніх шкіл з угорською мовою навчання, студентів вищих навчальних закладів освіти та абітурієнтів.
Угорсько–український словник лінгвістичних термінів
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2021/09/final-teljes_magyar-ukran-nyelveszeti-szakszotar_2021-08-24.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00008908
Keywords: Magyar-ukrán nyelvészeti szakszótár; nyelvi fogalmak