Нові плани (завдання) у вдосконаленні балансу національної виробничо-господарської (економічної) концепції (доктрини) - Ткаченко Сергій; Serhii Tkachenko; Tkácsenko Sz.; Потишняк Олена; Olena Potyshniak; Potisnyák O. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Економічно ефективна (продуктивна) реформа, перехід до системи стратегічного регулювання національною господарською системою спеціального призначення економічними методами ставлять перед балансом національної економічної доктрини (концепції) нові вимоги, задовольнити яким він у його сучасному вигляді уже не зможе. У даний час від балансу національної економічної системи потрібно, щоб він став балансовою моделлю усієї економіки, що відображає не тільки окремі аспекти, а і суворий зв`язок між ними. Без зв`язку із цим картина економічного обороту не може бути комплексною, як би детально й глибоко ні розглядалися його окремі сторони тощо.
Új tervek (feladatok) a nemzeti termelési-gazdasági koncepció (doktrína) egyensúlyának biztosításában
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: національна економіка; економіка