Внесок нобеляра Семена (Саймона) Кузнеця у розвиток обліку і фінансів - Внукова Наталія; Vnukova Natália; Vnukova Nataliya (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. У сучасних умовах фінансової кризи і змін в економічних процесах, що відбуваються у світі, актуальним є глибокий розгляд економічного доробку видатних науковців ХХ століття, лауреатів Нобелевської премії у сфері економіки, зокрема, – С.Кузнеця, який доклав значних зусиль для розвитку економіки. Між тим сучасні дослідники1 обговорюють подальший розвиток основних положень економічної науки, зокрема, сутності ВВП, обрахування якого є суттєвим внеском вченого у вимір економічного благополуччя. Мета – додати імпульсу науковому пошуку найкращого досвіду світової економічної історії в особі Нобелевського лауреата С.Кузнеця.
Simon Kuznets Nóbel-díjas közgazdász szerepe a számvitel és pénzügyek fejlődésében
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: Саймон Кузнець; облік