Полікультурна компетентність як складова професійної компетентності студентів майбутніх фахівців соціономічної сфери - Біда Олена; Bida Olena; Дзямко Вікторія; Dzуamko Viсtoria; Dzámko Viktória; Маринець Надія; Marinec Nagyija; Nadiia Marynets (My University, 2020)
Резюме. Актуальність дослідження зумовлюється спрямованістю сучасної педагогічної науки на реформування освітньої системи внаслідок глобалізацій цих процесів у нашій країні. У контексті інтеграційних змін і впровадження Болонського процесу в освітню систему України володіння полікультурною компетентністю стає невід’ємною складовою професійної майстерності сучасного кваліфікованого робітника професії «Людина-Людина», оскільки сучасні тенденції розвитку світового суспільства у соціальному, культурному, економічному та політичному аспектах призвели до формування міжнародного багатокультурного соціуму.
Polycultural competence as a component of students professional competence of future socio-specialists
Keywords: студенти; компетентність; майбутні фахівці