Формалізація процесів розвитку кіберспорту як системи «розробників/видавців ігор – кіберспортивних подій – кіберспортивних дисциплін» - Чизмар Іван; Csizmár Iván; Chyzmar Ivan (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Враховуючи попередні наукові дослідження [1], підтверджено, що формалізація процесів розвитку кіберспорту спрямована на створення його змістовної основи. Це досягається за допомогою комплексного розкриття ресурсів для розширення виробництва, зокрема, проєктів, що забезпечують найбільший прибуток або F (e+). Процес має бути: розгорнутим у часі; забезпечувати конкретизацію впливів, які транслюються з підсистем розробника/видавця ігор, виробництва кіберспортивних подій та кіберспортивних дисциплін.
Az eSport fejlesztési folyamatok formalizálása a "játékfejlesztők/kiadók - eSport események - eSport szakágak" rendszereként
Formalization of eSports development processes as a system of "developers/publishers of games - eSports events - eSports disciplines"
Keywords: кіберспорт; кіберспортивні події