Модернізація вітчизняної системи підготовки вчителів іноземних мов на основі прогресивних ідей американського досвіду - Леврінц Маріанна; Lőrincz Marianna; Levrints Marianna (Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ, 2020)
Резюме. У навчальному посібнику представлено результати вивчення сучасних тенденцій розвитку іншомовної педагогічної освіти в Україні; результати порівняльного аналізу систем підготовки вчителів ІМ в Україні і в США; окреслено можливості оптимізації підготовки вчителів-філологів в Україні з урахуванням прогресивного досвіду США.Матеріал може бути корисним викладачам вищих навчальних закладів, науковцям, управлінцям у галузі освіти, аспірантам, студентам.
Keywords: іншомовна педагогічна освіта; майбутній учитель; іноземні мови; система; університет; США; Україна