Інфоциганщина в туризмі як відсутність партнерства влади, освіти, науки і практики - Щука Галина; Scsuka Halina; Shchuka Halyna (ЛТЕУ, 2021)
Резюме. Онлайн освіта з’явилася задовго до пандемії, і тривалий час існувала як доповнюючий елемент до традиційної освіти офлайн. Так, коли в 2014 році евакуйовані виші опановували методики дистанційного навчання, вже було у кого вчитися. Нажаль тоді не було напрацьовано вітчизняний стандарт онлайн освіти, який міг би стати зразком з поширенням пандемії.
Keywords: Інфоциганщина в туризмі; влада; освіта; наука