Теорія та методика організації краєзнавчо-туристичної роботи - (:unkn) unknown (ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, 2023)
Резюме. Навчальний посібник призначено для ефективного засвоєння програмного матеріалу та самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання, рівень вищої освіти: другий (магістерський), спеціальності 014.07 «Середня освіта (Географія)» Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ. У посібнику матеріал викладено у логічній послідовності у відповідності до освітньо-професійної програми, навчального плану та робочої програми навчальної дисципліни «Теорія та методика організації краєзнавчо-туристичної роботи».
Курс лекцій
Keywords: краєзнавчо-туристична робота; організація