Особливості фінансової звітності мікропідприємств в Угорщині - Семйон Bікторія; Szemjon Viktória (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Угорщина є яскравим прикладом поступового соціально-економічного розвитку в межах Євросоюзу. За останні роки ВВП країни мало тенденцію до зростання і у 2019 році прогнозують 3,9% підвищення показника. Як член Європейського Союзу Угорщина керується Директивами ЄС, тому економічна система та її складові відповідають міжнародним вимогам. Домінуючим в економіці країни є сектор малого та середнього бізнесу, тим більше найбільшу частку займають мікропідприємства.
A mikrovállalatok pénzügyi beszámolójának sajátosságai Magyarországon
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: мікропідприємства; Угорщинa; фінансова звітність