Tisza István és emlékezete. Tanulmányok Tisza István születésének 150. évfordulójára - Dobos Sándor; Олександр Добош; Oleksandr Dobosh (PoliPrint Kft., 2012)
Tisza István miniszterelnök 1861. április 22-én született Budapesten, így 2011- ben születésének 150. évfordulójára emlékezett Magyarország. A kerek évforduló alkalmából a Tisza István Baráti Társaság Tisza István Emlékévet hirdetett, melynek keretében számos megemlékezésre került sor. A rendezvények sorából – tudományos jelentőségét tekintve – két konferencia emelkedett ki, melyekre az ország legnevesebb egyetemein került sor.
Szerkesztette: Maruzsa Zoltán és Pallai László. Debrecen, 2011. 476 oldal
http://kmf.uz.ua/hun114/letoltes/acta/Acta_2012_2.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00005840
Keywords: Tisza István és emlékezete; tanulmánykötet