Облік інвестиційної нерухомості - Макарович Вікторія; Makarovics Viktória; Vyktorya Makarovych; Валерія Огородник; Valeriya Ohorodnyk; Ohorodnik V.; Наталія Ценклер; Nataliia Tsenkler (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Інвестори, позичальники та фінансові аналітики для прийняття рішень повинні проводити аналіз та зовнішню оцінку нематеріальних факторів створення вартості підприємства, виходячи з наявних обмежень системи обліку достовірно та прозоро висвітлювати процес реалізації та результати інноваційної діяльності. Система бухгалтерського обліку не забезпечує можливість в повній мірі відобразити вартість підприємства, оскільки вона не надає достатньої нформації про нематеріальні активи, які в умовах формування та розвитку економіки знань є основним джерелом конкурентних переваг та фактором створення вартості.
Accounting for Investment Property
Befektetési célú ingatlanok számvitele
Keywords: нерухомість; облік; інвестиція