Модель технічного розвитку кіберспортивних організацій - Чизмар Іван; Csizmár Iván; Chyzmar Ivan (Мукачівський державний університет, 2021)
Резюме. Технічний розвиток кіберспортивних організацій є пріоритетним, оскільки визначальний для систематичного отримання прибутку від специфічної бізнесвзаємодії, орієнтованої на віртуальний простір кіберспорту, що створюється у спеціалізованих комп’ютерних центрах, в яких проводяться кіберспортивні змагання різного рівня (тобто в кіберспортивних аренах).
Keywords: модель технічного розвитку; кіберспортивні організаціі