Аудит інформаційної безпеки як вид аудиторських послуг - Бурлан С.; Burlán Sz.; Каткова Н.; Katkova N. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. В сучасних умовах ведення бізнесу в Україні інформаційні системи і технології відіграють ключову роль в забезпеченні ефективності діяльності підприємств. Повсюдне їх використання для збереження, обробки та передачі інформації обумовлюють необхідність створення надійної системи захисту інформації, особливо враховуючи глобальну тенденцію до зростання різного роду загроз — від цілеспрямованої кібератаки для компрометації конфіденційних корпоративних даних до випадкового порушення користувачем цілісності критичних даних. Потенційним джерелом інформаційної небезпеки для підприємства є також аутсорсинг, при реалізації якого підприємства втрачають частковий контроль над ресурсами і процесами при їх передачі стороннім організаціями, набуваючи при цьому додаткові ризики.
Az információbiztonság könyvizsgálata, mint könyvizsgálói szolgáltatás
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: iнформаційна безпека; aудит