Рецензія на монографію Бачо Р., Пойда-Носик Н. «Аutomotive industry in Ukraine: key approaches to assessing labor market and business perspectives» - Внукова Наталія; Vnukova Natália; Vnukova Nataliya (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, 2023)
Резюме. Авторами монографії зроблено глибоке дослідження найважливіших тенденцій ринку праці в Україні. Проведено оцінку стану міграційних процесів, рівня безробіття в регіонах, впливу пандемії COVID-19 та війни на ринок праці в Україні. Наведено результати порівняльного аналізу рівня мінімальної заробітної плати в Україні в розрізі регіонів, категорій та посад. Досліджено стандартну заробітну плату працівників бек-офісу та менеджменту в автомобільному секторі.
Recenzió Bacsó Róbert és Pojda-Noszik Nina "Ukrajna autóipara: kulcsfontosságú megközelítések a munkaerőpiaci és üzleti kilátások értékeléséhez" című monográfiájára
Review of the Monograph by R. Bacho and N. Poyda-Nosyk «Automotive industry in Ukraine: key approaches to assessing labor market and business perspectives»
https://aab-economics.kmf.uz.ua/aabe/issue/view/4
Keywords: Аutomotive industry in Ukraine; Бачо Роберт; Пойда-Носик Ніна