Amikor a továbbképzés egyben felüdülést is jelent - Espán Margaréta; Ешпан Маргарита (KMPSZ, 2016)
A cikk a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség 2016-ban, tizenötödik alkalommal megszervezett Kölcsey Nyári Pedagógusakadémiájáról számol be.
Keywords: Pedagógusakadémia; továbbképzés; tanárképzés