Múlt, amely kötelez - Espán Margaréta; Ешпан Маргарита (KMPSZ, 2016)
A cikk a Beregszászi 6. Számú Általános Iskolát mutatja be. Az interjúkban megszólal Fring Erzsébet szervezőpedagógus és File Klára, az iskola akkori igazgatónője. Szó esik az iskola megalapításának történetéről, az intézmény nagy nevet szerzett pedagógusairól, az iskolai mindennapjairól.
http://kmpsz.uz.ua/images/files/kozoktatas/kozoktatas20161.pdf
Keywords: Beregszász; általános iskola; Horváth Anna; Karádi László; iskolai vizit