До питання регіонального туристичного брендування в Україні - Сокол Тетяна; Tetyana Sokol; Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina (ЛІЕТ, 2020)
Резюме. Формування туристичного образу держави має велике значення для створення позитивного іміджу її туристичного продукту на світовому ринку. Створення національного бренду слід починати з розробки туристичних брендів її центрів і регіонів. На жаль, поки що регіональне туристичне брендування в Україні знаходиться на початковому етапі і потребує подальшої підтримки цього процесу на рівні тріади «держава-громадськість-бізнес».
Keywords: туристичний бренд України; Україна; бренд