Дослідження випромінювання тліючого розряду в повітрі з електродом на основі дистильованої води - Месарош Лівіа; Livia Mesarosh; Mészáros Lívia (ІЕФ НАН України, 2017)
Резюме. Встановлено залежність спектрів випромінювання плазми тліючого розряду з рідким електродом на основі дистильованої води від параметрів розряду.
Keywords: тліючий розряд; атмосферний тиск; спектри розряду