Післявоєнне відновлення економіки України: потенційні джерела фінансових ресурсів і напрями їх використання - Сочка Катерина; Sochka Kateryna; Szocska Katalin (Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ-ФОП Сабов А. М., 2022)
Резюме. Одним з найбільш актуальних питань сьогодення, орієнтованим на вироблення стратегічних напрямів необхідної відбудови та подальшого розвитку держави є розуміння інструментарію для ефективного забезпечення відновлення соціальної та економічної інфраструктури України після завершення військових дій.
Ukrajna háború utáni gazdasági fellendülése: a pénzügyi források lehetséges forrásai és felhasználásuk irányai
Post-war recovery of Ukraine's economy: potential sources of financial resources and directions of their allocation
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00009519
Keywords: економіка; Україна