Közgazdaságtan-elmélet: Mikroökonómia - (:unkn) unknown (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, 2024)
Az oktatási-módszertani segédlet a „Közgazdaságtan-elmélet: mikroökonómia” című tantárgy oktatását hivatott biztosítani a felsőoktatás gazdasági irányultságú szakjain, illetve egyéb olyan képzési programoknál, ahol gazdasági ismeretek kurzust tanulnak a hallgatók.

Резюме. Навчально-методичний посібник розроблений для забезпечення викладання освітньої компоненти «Економічна теорія: мікроекономіка» для здобувачів економіко-орієнтованих освітніх програм, а також таких, на яких здобувачі мають можливість вивчати дисципліни економічного профілю.
Oktatási-módszertani segédlet
Економічна теорія: Мікроекономіка
Keywords: közgazdaságtan; mikroökonómia; piacgazdaság; gazdaság