Збірник тестових завдань з курсу «Організація анімаційної діяльності». Навчальний посібник - Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina (ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, 2024)
Резюме. Навчальний посібник пропонує завдання для самоконтролю та проведення поточного і підсумкового (семестрового) контролю з питань організації анімації та дозвілля в туризмі та рекреації зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, які навчаються на спеціальності 242 «Туризм і рекреація». Збірник містить 550 тестів, до яких додаються ключі для самоконтролю. Тестові завдання викладено у відповідності до робочої програми та курсу лекцій з даної дисципліни.

Ez az tanulmányi útmutató a « Animációs tevékenység szervezése (Utazásszervezői tevékenység)» szakon folyó és záró (félév) ellenőrzés lebonyolítására kínál feladatokat a nappali és levelező tagozatos felsőoktatás alapképzésében (BA) szintjére jelentkezők számára, akik a 242 «Turizmus és rekreáció» szakon tanulnak. Az adott útmutató 550 tesztet tartalmaz, amelyekhez az önkontroll kulcsai is hozzáadódnak. A tesztfeladatok e tudományágról szóló munkaprogramnak és előadások kurzusának megfelelően vannak összeállítva.
Keywords: анімації в туризмі та рекреації; туризм; збірник тестових завдань