Australia and New Zealand - Svitlana Myshko; Vovkanych Ivan; Liashina Alla; Kateryna Lizak; Світлана Мишко; Вовканич Іван; Ляшина Алла; Лізак Катерина; Lizák Katalin (Видавництво «Ґражда», 2016)
Резюме. Підручник з лінгвокраїнознавства англійською мовою містить оригінальні джерела інформації, присвячені проблемам історичного, політичного, економічного та культурного розвитку Австралії та Нової Зеландії. Тексти супроводжуються комплексами вправ, спрямованих на розвиток усіх видів мовленнєвої діяльності. Особлива увага приділяється перекладу. Підручник рекомендується для викладачів та студентів фахових факультетів вищих навчальних закладів України, а також для тих, хто хоче поглибити свої знання в галузі іноземних мов та країнознавства.

Abstract. The current book presents cultural linguistics of Australia and New Zealand in English for students.
Австралія та Нова Зеландія. Підручник з лінгвокраїнознавства англійською мовою для студентів спеціальностей міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, міжнародні економічні відносини, туризмознавство
Keywords: Australia; New Zealand; British colony; history; sport; culture