Kárpátalja két világháború közötti történetének kutatási lehetőségei Csehország közgyűjteményeiben - Szakál Imre; Сакал Імре; Szakal Imre (Momentum Doctorandus, 2020)
A cikkben Kárpátalja két világháború közötti történetének kutatási lehetőségei kerülnek bemutatásra Csehország közgyűjteményeiben.
Keywords: Kárpátalja; két világháború közötti időszak; Csehország közgyűjteményei