A beregszászi járás természeti földrajza - Izsák Tibor; Іжак Тібор; Izhak Tibor (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, 2007)
A segédanyagban a szerző Kárpátalja Beregszászi járásának természetföldrajzi sajátosságait elemzi magyar és ukrán nyelven. Ajánlott magyar és ukrán nyelvű közoktatási intézmények, gimnáziumok, líceumok, felsőoktatási intézmények földrajz szakos diákjainak és a szülőföldjük iránt érdeklődők széles körének.

Резюме. У посібнику розкриваються фізико-географічні особливості природи Берегівського району Закарпатської області на угорський та український мовах. Розраховано на вчителів угорсько- та україномовних загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів, студентів географічних спеціальностей та на читачів, які люблять рідний край.
Фізико-географічний огляд Берегівського району Закарпатської області
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/56186
Keywords: Beregszászi járás; természeti földrajz