Екологічне оподаткування в Україні та Європейському Союзі - Гарасим Петро; Haraszim P.; Petro Garasyim; Уляна Новак; Novák U. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Фінансування природоохоронних заходів є однією з актуальних проблем охорони довкілля в Україні, яка в умовах фінансової кризи загострилася, оскільки державні витрати на потреби охорони довкілля суттєво зменшились. Це актуалізує питання про формування альтернативних джерел фінансування природоохоронної діяльності. Серед них велике значення належить екологічному оподаткуванню.
A környezetvédelmi adózás Ukrajnában és az Európai Unióban
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: екологічний податок; Європейський Союз; Українa