"Карта гостя" як інноваційний інструмент просування туристичного міста (на прикладі м. Берегове) - Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina; Черняк Діана-Марія; Csernyák Diána Mária (ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2021)
Резюме. Місто Берегове відоме далеко за межами регіону та й цілої України завдяки національному складу населення, своєму історичному минулому та термальним басейнам. Незважаючи на той факт, що в процесі обслуговування туристів задіяна значна кількість мешканців, Берегове не вважає місцева влада туристичним містом, програма розвитку туризму в місті відсутня, туристичні ресурси не обліковані. Частина туристів, які приїхали відпочити в термальних басейнах, не знає чим зайнятися на дозвіллі, а місцеві мешканці надають перевагу курортам сусідньої Угорщини, вони пропонують дешеві тури й туристам міста, що негативно впливає на його економічний розвиток.
Keywords: Берегове; "Карта гостя"; туристичне місто; туристичний продукт; інновація