Функції міфотеонімів у літературних творах - Андрея Певсе; Andreya Pevse; Pősze Andrea; Шелельо Тетяна; Selelyo Tetjána; Tetiana Shelelo (ЦФЕНД-Видавництво ПП “Астрая”, 2024)
Міфотеоніми – це імена богів та божеств, які використовуються у міфологічних текстах або фольклорі. Ці імена мають важливе значення в розумінні міфологічних систем різних народів, оскільки вони символізують релігійні уявлення, культури та погляди на світ.
Keywords: література; міф; функція