Búcsú Nyomárkay Istvántól (1937–2020) - Zoltán András; Золтан Андраш; Zoltan Andras (Magyar Nyelvtudományi Társaság, 2020)
Életének 84. évében, 2020. augusztus 5-én távozott közülünk Nyomárkay István akadémikus, professor emeritus, a hazai és a nemzetközi szlavisztika kiemelkedő képviselője. Az elhunyt tudósban a Magyar Nyelvtudományi Társaság alelnökét, a Magyar Nyelv szerkesztőbizottsági tagját gyászolja.
https://epa.oszk.hu/00000/00032/00088/pdf/EPA00032_magyar_nyelv_2020_4.pdf
Keywords: Nyomárkay István; szlavista