Напрями удосконалення обліку комплементарних активів інноваційної діяльності - Макарович Вікторія; Makarovics Viktória; Vyktorya Makarovych (Західноукраїнський національний університет, 2024)
Резюме. У статті розглянуто особливості обліку комплементарних активів у контексті інноваційної діяльності підприємств. Проаналізовано сучасні методи оцінки та відображення цих активів у фінансовій звітності, а також визначено основні проблеми їх обліку. Запропоновано напрями удосконалення облікової політики, що сприятимуть підвищенню прозорості фінансової інформації та ефективності управління інноваційними активами.
Keywords: інноваційна діяльність; оцінка активів; економічний ефект від інновацій; нематеріальні активи