Застосування smart-технологій в підготовці майбутніх фахівців - Кучай Тетяна; Kuchai Tatiana; Kucsáj Tetjána; Кучай Олександр; Kuchai Oleksandr; Kucsáj Olekszandr; Маринець Надія; Nadiia Marynets; Marinec Nagyija (My University, 2020)
Резюме. Соціальноекономічні зміни, які відбуваються в Україні, ставлять перед освітою нові завдання щодо відродження інтелектуального потенціалу народу, розвитку вітчизняної науки до світового рівня. Одним із напрямів реалізації цієї мети є поступ освіти на базі нових концепцій, упровадження smart-технологій у навчальний процес. Нині smart-технології еволюціонують із такою швидкістю, що часто обладнання стає застарілим ще до того, як його впровадять у виробництво. Непостійне й програмне забезпечення: нові розробки та конкурентна продукція випереджають наявні технічні засоби, а користувачі лише дізнаються про можливості попередніх ресурсів, не говорячи вже про повне освоєння їхнього потенціалу.
Application of smart-technologies in training of future specialists
Keywords: smart-технології; мультимедійні технології; майбутні фахівці