Продуктивність кукурудзи залежно від строків сівби в умовах Закарпаття - Мокрієнко Володимир; Гудзовата Ольга; Таран Віталій; Приндюк Ярослава; Легеза Аттіла; Volodimir Mokrienko; Gudzovata Olga; Taran Vitalij; Yaroslava Pryndiuk; Attila Legeza (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola-«RIK-U» Kiadó, 2017)
Резюме. У статті викладено проблеми вирощування гібридів кукурудзи як культури універсального використання в Закарпатській області, строки сівби, від яких залежить збільшення врожайності даної культури. Зроблено висновок про те, що оптимальні строки сівби окремих гібридів кукурудзи суттєво впливають на збільшення врожайності.

Abstract. The article describes the problems of growing maize hybrids as a culture of universal use in the Transcarpathian region, the sowing terms that influence the increase in productivity of this culture. It is concluded that the optimum time of sowing for individual hybrids of corn have significant influence on yield increase.
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2018/02/Limes2018.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00005710
Keywords: продуктивність кукурудзи; вирощування кукурудзи; Закарпаття