Рецензія на монографію Пойди-Носик Н. Н., Бачо Р. Й., Щербан М. Д. «Регіональний розвиток кредитної кооперації в Україні» - Орлов Ігор; Orlov Igor (II. RFKMF-„RIK-U” Kiadó, 2016)
Резюме. Інтеграція України в Європейський економічний простір вимагає структурної перебудови усіх сфер національної економіки. Чільне місце в цьому процесі займають і регіони України. Визначення їх оцінки та місця у даних процесах продиктовані у «Концепції створення системи рейтингової оцінки регіонів, галузей національної економіки, суб’єктів господарювання». Водночас, негативний вплив фінансової кризи призвів до ескалації кризових явищ в економіці регіонів, призвівши до поглиблення асиметричності їх розвитку. Необхідність усунення цих дисбалансів продиктована Розпорядженням КМУ «Про затвердження плану заходів, спрямованих на подолання наслідків світової кризи в регіонах».
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2017/03/Limes2016_netre.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00006463
Keywords: рецензія; монографія; Україна; Регіональний розвиток кредитної кооперації в Україні