Технологія упорядкування підприємницького хаосу в компанії - Щука Галина; Shchuka Halyna; Scsuka Halina (ЛДУФК, 2018)
Резюме. У цій публікації буде розглянуто окремі аспекти організації діяльності готельно-ресторанного комплексу.
Keywords: компанія; підприємництво; готельно-ресторанний комплекс