Проблеми розкриття інформації про інноваційний капітал у фінансовій звітності - Макарович Вікторія; Makarovics Viktória; Vyktorya Makarovych (Cognum Publishing House, 2024)
Резюме. В статті за результатами дослідження виокремлено основні проблеми фінансової звітності в частині інформування про інноваційний капітал (недостатній обсяг релевантної інформації про інноваційну діяльність, наявність нерелевантної та відсутність чутливої інформації про інноваційну діяльність, неефективна інформаційна взаємодія та комунікація зі стейкхолдерами) та шляхи їх вирішення за допомогою додаткового розкриття.
Keywords: Інноваційний капітал; облікова інформація; фінансова звітність; стейкхолдери