Побудова вибiрок множин мiри нуль - Ганна Сливка-Тилищак; Slyvka Tylyshchak Anna; Марiя Тилищак (ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ, 2025)
Резюме. Розглянуто фрактал одержаний з внутрiшньої частини рiвностороннього грикутника ABC так, щоб вiн витримував стиски в чотири рази до своїх сторiн.
Keywords: фрактал; вибірка