Рецензія на колективну монографію за науковою редакцією д.е.н. проф. Г.М. Колісник на тему: «Сучасний стан та перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту, звітності, оподаткування і консалтингу в Україні»: Ужгород, 2022 р. - 310 с. - Бачо Роберт; Bacsó Róbert; Robert Bacho (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, 2022)
Резюме. Розвиток економіки нашої країни нерозривно пов’язаний із інтеграцією у міжнародне співтовариство. Інтеграційні процеси активно супроводжуються зміною у законодавстві. Навіть у складні часи військової агресії здійснюються рішучі кроки по адаптації економічного правового поля до кризових явищ, що призводить до стримання економічних ризиків і загроз для суспільства. Відповідно, облікова наука має своєчасно реагувати на стрімкі зміни в економічному середовищі та вчасно адаптуватися до нових викликів. В контексті таких перетворень важливої ролі набувають дослідження в сфері обліку, аналізу, аудиту, оподаткування та консалтингу бізнесу, яким присвячена рецензована монографія. Монографія складається з трьох розділів, в яких розглядаються актуальні проблеми бухгалтерського обліку, звітності, контролю і аудиту, податкового та облікового консалтингу в Україні, а також пропонуються шляхи їх вирішення.
Recenzió prof. Dr. Kolisznik H. által szerkesztett „Számvitel, elemzés, könyvvizsgálat, jelentéskészítés, adózás és tanácsadás fejlesztésének jelenlegi helyzete és kilátásai Ukrajnában” című kollektív monográfiára
Review of the Collective Monograph "Current state and prospects for the development of accounting, analysis, auditing, reporting, taxation and consulting in Ukraine" edited by Dr. Prof. H.M. Kolisnyk
https://aab-economics.kmf.uz.ua/aabe
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00010508
Keywords: Г.М. Колісник; Україна; колективна монографія