Черговість видатків, що здійснюються органами казначейства - Романькова Оксана; Oksana Romankova (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Порядком № 590 визначено черговість здійснення видатків органами Казначейства на період дії воєнного стану [1]. Останні зміни до Порядку № 590 внесено постановою КМУ від 27.02.2024 № 211 [2]. Розпорядженням Кабінетів Міністрів України «Питання запровадження та забезпечення здійснення заходів правового режиму воєнного стану в Україні» № 181-р затверджено План запровадження та забезпечення здійснення заходів правового режиму воєнного стану в Україні [3]. Видатки цього Плану є першочерговими.
A kincstári szervek kiadásainak rangsorolása
The sequence of expenditures carried out by the treasury bodies
Keywords: видатки; казначейство