Microsoft Power BI як інструмент формування інтерактивної звітності для моніторингу реалізацій товарів - Макарович Вікторія; Makarovics Viktória; Vyktorya Makarovych (ЦФЕНД, 2024)
Резюме. Розглянуто можливості Microsoft Power BI як ефективного інструменту формування інтерактивної звітності для моніторингу реалізації товарів. Проаналізовано основні функціональні можливості Power BI, які дозволяють автоматизувати збір, обробку та візуалізацію даних про продажі. Визначено переваги використання цього інструменту для підвищення ефективності прийняття управлінських рішень, зокрема за рахунок інтеграції з різними джерелами даних, розширених аналітичних можливостей та динамічного оновлення інформації.
Keywords: Microsoft Power BI; бізнес-аналітика; прогнозування продажів; інструменти аналітики