Бухгалтерський облік та аналіз кредитних операцій суб’єктів господарювання - Мітре Марк; Mitre Márk (Számvitel és Auditálás Tanszék, 2023)
Резюме. Обсяг кваліфікаційної роботи складає 68 сторінок, робота включає: 7 рисунків, 6 таблиць, 28 використаних джерел. Кваліфікаційна робота присвячена темі «Бухгалтерський облік та аналіз кредитних операцій у суб’єктів господарювання». В роботі розглядаються теоретичні аспекти бухгалтерського обліку та аналізу кредитних операцій, методика обліку кредитних операцій суб’єктів господарювання, розглянуто методику аналізу кредитних операцій суб’єктів господарювання. В роботі проаналізовано діючу практику обліку та управління фінансовими ресурсами на АТ «ОТП Банк». Проведено аналіз динаміки та структури кредитних операцій банку, а також розроблена оцінка ефективності кредитних операцій суб’єкта господарювання.

A munka 68 oldalból áll, 7 ábrát, 6 táblázatot, 28 felhasznáдt irodalmat tartalmaz. Kulcsszavak: hitelműveletek, elemzés, számvitel, bank. A minősítő munka a "A hitelműveletek számvitele és elemzése gazdasági entitásoknál" témával foglalkozik. A dolgozat megvizsgálja a hitelműveletek számvitelének és elemzésének elméleti szempontjait, a gazdálkodó szervezetek hitelműveleteinek elszámolási módszerét, a gazdálkodó szervezetek hitelműveleteinek elemzési módszerét. A munka az OTP Bank Részvénytársaságnál a pénzügyi források elszámolásának és kezelésének jelenlegi gyakorlatát elemzi. Elkészült a bank hitelműveleteinek dinamikájának és szerkezetének elemzése, valamint a gazdálkodó szervezet hitelműveleteinek eredményességének értékelése.
A hitelműveletek számvitele és elemzése gazdasági entitásoknál
Keywords: кредитні операції; аналіз; бухгалтерський облік; банк; hitelműveletek; elemzés; számvitel; bank