Контроль товарно-матеріальних цінностей в системі управління підприємства - Сусіденко В.; Szuszidenko V.; Сусіденко О.; Szuszidenko O. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. В організації і методиці обліку і контролю матеріальних ресурсів є істотні недоліки, серед яких слід зазначити недостатнє використання сучасних засобів обчислювальної техніки, не завжди обґрунтоване застосування первинних документів, відсутність чіткої методики документальної перевірки зі сторони контролюючих органів, недосконала організація контролю і проведення аналізу достовірності і якості інвентаризаційних матеріалів1 . Це вимагає дослідження окремих теоретичних аспектів контролю і обґрунтування необхідності його вдосконалення в ринкових умовах. Постає потреба систематизації способів і прийомів контролю за збереженням матеріальних цінностей, врахування особливостей методики проведення інвентаризації на підприемстві, потреби вдосконалення внутрішньогосподарського контролю тощо. На сьогодні перспективним напрямом в системі управління діяльністю підприємства є внутрішньогосподарський контроль оборотного капіталу, який вирішує задачі безпосереднього управління поточною, інвестиційною і фінансовою діяльністю.
Az áru-anyagi értékek ellenőrzése a vállalat irányítási rendszerében
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: товарно матеріальні цінності; підприємство