A KMPSZ részvétele az Erasmus+ pályázat projektjében - Palinszky Alexandra; Полінскі Олександра; Polinski Oleksandra; Papp Gabriella; Пап Габріелла; Daróci Ádám; Dorovtsi Adam; Доровці Адам (KMPSZ, 2024)
A cikkben a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség részvételéről van szó az Erasmus+ projektjében, melynek eredményeképp különböző digitális adatbázisok, tananyagok fejlesztése és a tehetséggondozás fejlődése várható.
Keywords: digitalizáció; digitalisation; діджиталізація; oktatás; education; освіта; projekt; project; проєкт