Деякі правові проблеми економіки України під час правового режиму воєнного стану - Моца Андрій; Motsa Andriy; Moca Andrij (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Запровадження правового режиму воєнного стану на території України викликало неабиякий інтерес щодо його правових та соціально-економічних наслідків. Такий крок став серйозним інструментом у забезпеченні національної безпеки та суверенітету держави й вимагає, зі свого боку, ретельного аналізу з погляду правового регулювання та його впливу на економіку України. Тому, перш за все, варто дослідити можливі наслідки його впливу на економічну ситуацію в Україні.
Az ukrán gazdaság néhány jogi problémája a hadiállapot jogi rendszere alatt
Some legal problems of the Ukrainian economy under the regime of martial law
Keywords: Україна; воєнний стан; економіка