Випадкові процеси в задачах математичної фізики - Козаченко Юрій; Кучінка Каталін; Ганна Сливка-Тилищак; Kozachenko Yuriy; Slyvka Tylyshchak Anna; Kuchinka Katalin; Kucsinka Katalin (Вид-во ТОВ «РІК-У», 2017)
Резюме. У монографії досліджуються властивості розв’язків задач математичної фізики гіперболічного та параболічного типів з випадковими факторами з простору Орліча. Викладення базуються на результатах, що отримані авторами роботи. Монографія орієнтована на студентів, аспірантів та наукових працівників, що спеціалізуються в галузі теорії ймовірностей. Книга також буде корисною спеціалістам в галузі радіотехніки, фізики, геофізіки, фінансової математики, математичної економіки, в технічних науках та в механіці, зокрема, де використовуються методи комп’ютерного моделювання випадкових процесів.
Монографія
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00006451
Keywords: випадковi процеси; Stochastic processe; гiперболiчнi рiвняння математичної фiзики; hyperbolic equation of mathematical physics; стохастичнi процеси математичної фiзики; parabolicequation of mathematical physics; параболiчнi рiвняння математичної фiзики; sztochasztikus folyamatok; hiperbolikus egyenletek; parabolikus parciális differenciálegyenletek; Orlicz